Σακελλαριδης: κανενα υφεσιακο μετρο στη λιστα των μεταρρυθμισεων

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Την ικανοποίηση της κυβέρνησης για το αποτέλεσμα της χθεσινής πολύωρης συνάντησης κορυφής για την Ελλάδα, εξέφρασε, μιλώντας στην "Κοινωνία Ώρα MEGA", ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
«Σημειώσαμε χθες ένα σημαντικό βήμα, ένα θετικό βήμα και είμαστε ευχαριστημένοι ως κυβέρνηση γι αυτά τα οποία διαμείφθηκαν χθες το βράδυ και στη
σύνοδο κορυφής αλλά και στη συνάντηση που είχαμε, τη λεγόμενη 7μερή συνάντηση. Προφανώς δεν είναι το τελικό βήμα» σημείωσε.
Διευκρινίζοντας περαιτέρω το φάσμα των μεταρρυθμίσεων εκτίμησε ότι «επειδή ο κ. Βαρουφάκης και στο παρελθόν είχε στείλει επιστολή με μεταρρυθμίσεις προς το Eurogroup, θα κινηθούν ακριβώς σε αυτή την κατεύθυνση και αυτές οι συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις που θα στείλει η ελληνική κυβέρνηση». Και πρόσθεσε: «Θα πιάνουν έτσι και τους τομείς της φοροδιαφυγής και γενικότερα της φορολογίας αλλά και θα είναι μεταρρυθμίσεις που θα έχουν να κάνουν και με τη δημόσια διοίκηση και τη διαφάνεια και τη διαφθορά και την ενίσχυση του επιχειρηματικού κλίματος και την ενθάρρυνση επενδύσεων και που θα έχουν να κάνουν και με την ταχύτερη απόδοση της δικαιοσύνης, είναι ένα ευρύ φάσμα μεταρρυθμίσεων».
Keywords
Τυχαία Θέματα