Ροδιτης ξενοδοχος κατηγορειται για πλαστογραφια και απατη κατ’ εξακολουθηση

Για την 14η Νοεμβρίου 2016 διεκόπη από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου η εκδίκαση υπόθεσης με κατηγορούμενο για πλαστογραφία μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, όπου το συνολικό όφελος υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ αλλά και τις 120.000 ευρώ και της απάτης κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, όπου το συνολικό όφελος υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ αλλά και τις 120.000 ευρώ, Ροδίτη ξενοδόχο, στον οποίο έχει επιβληθεί πρωτοδίκως ποινή κάθειρξης 10 ετών, με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα υπό τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ.
Ο
κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε δίκη μετά από μήνυση του αδελφού του, μέλους της ίδιας ξενοδοχειακής επιχείρησης.
Το δικαστήριο δεν έκανε συγκεκριμένα δεκτό αίτημα για την αναβολή της υπόθεσης που υπέβαλαν ως «άγγελοι» δύο δικηγόροι, ενώ αφέθηκαν σαφή υπονοούμενα σε βάρος του κατηγορούμενου, που υποστήριξε προσκομίζοντας, όπως τονίστηκε από έδρας, προχρονολογημένη ιατρική βεβαίωση, ότι αδυνατεί λόγο ασθένειας να είναι παρόν στη δίκη.
Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής κ. Μανώλης Κουτσούκος, επέδειξε στο δικαστήριο μήνυμα που έλαβε ο γιός του πολιτικώς ενάγοντος στο κινητό του τηλέφωνο, ισχυριζόμενος ότι ο κατηγορούμενος «έπινε χθες καφέ σε κατάστημα της Νέας Σμύρνης».
Keywords
Τυχαία Θέματα