ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «SUDDEUTSCHE ΖEITUNG» ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!

«Ακτινογραφία» στον μεγάλο ασθενή της Ελλάδας, το ΕΣΥ, κάνει μια από τις μεγαλύτερες γερμανικές εφημερίδες, η «Suddeutsche Ζeitung». Η διαδικασία που ακολουθείται για την προμήθεια υγειονομικού υλικού και μηχανημάτων στα δημόσια νοσοκομεία, οι υπερτιμολογήσεις ιατρικών ειδών και οι ενέργειες όλων των ελληνικών κυβερνήσεων ως σήμερα μπήκαν στο στόχαστρο της δημοσιογράφου κυρίας Κριστιάνε Σλέτσερ, η οποία επισκέφθηκε προ ημερών την Ελλάδα. Τίτλος του άρθρου:
«Το καρτέλ - Ελλάς». Υπότιτλος: «Με περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια ευρώ θα μπορούσε η Ελλάδα να σωθεί. Αυτό θα μπορούσε να παραμείνει ένα ωραίο όνειρο.Μια έρευνα στην Αθήνα».Η κυρία Σλέτσερ κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα συνομίλησε, μεταξύ άλλων, με γιατρούς νοσοκομείων, την πρώην υφυπουργό Υγείας, σήμερα βουλευτή του ΠαΣοΚ κυρία Ελπίδα Τσουρή και τον πρώην ελεγκτή του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας κ. Π. Καββάδα , τον οποίο εξυμνεί. «Αν η Ελλάδα είχε περισσότερους τέτοιους υπαλλήλους όπως ο Παντελής Καββάδας και λιγότερ
Keywords
Τυχαία Θέματα