ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ..

Γυναίκες με τους συζύγους τους, αλλά και τα παιδιά τους, πολλοί φορώντας τις παραδοσιακές φορεσιές της Νιγηρίας, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής για χάρη της σωτηρίας της... Ελλάδας.“Γιατί να μη μαζευτούμε και να προσευχηθούμε στο Θεό στους ουρανούς, να στείλει βοήθεια στους ηγέτες μας σ’ αυτή τη χώρα, για να μπορέσουν να μας οδηγήσουν έξω από το οικονομικό αδιέξοδο;”. Το κάλεσμα-προσευχή οργανώθηκε λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα.
Μόνο που δεν το διοργάνωσε κάποια ενορία της ορθόδοξης εκκλησίας, αλλά οι νιγηριανοί προτεστάντες της Θεσσαλονίκης.Στο διαμέρισμα που έχει μετατραπεί σε εκκλησία, στην οδό Ενωτικών στο Βαρδάρι, η ατμόσφαιρα παρέπεμπε στις θείες λειτουργίες που οργανώνονται σε ευαγγελικές εκκλησίες της Αφρικής, αλλά και της Νέας Ορλεάνης των ΗΠΑ. Γυναίκες με τους συζύγους τους, αλλά και τα παιδιά τους, πολλοί φορώντας τις παραδοσιακές φορεσιές της Νιγηρίας, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής για χάρη της σωτηρίας της... Ελλάδας.“Όλοι οι υπηρέτ
Keywords
Τυχαία Θέματα