Πιθανοτητα αποφυλακισης των χρυσαυγιτων λογω παρελευσης του 18μηνου

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΚΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΛΟΓΩ 18ΜΗΝΟΥ...ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ.
Οι προσφυγές που
καταθέτουν κατηγορούμενοι στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθυστερεί το κλείσιμο της έρευνας της υπόθεσης, με αποτέλεσμα να στενεύουν τα χρονικά πλαίσια για τον χρόνο εκδίκασης της υπόθεσης πριν λήξουν τα 18μηνα όρια προφυλάκισης.
Κίνδυνος αποφυλακίσεων των χρυσαυγιτών λόγω παρέλευσης του 18μηνου
Σύμφωνα με πηγές του Εφετείου, τα αλλεπάλληλα αιτήματα που υποβάλλουν κατηγορούμενοι στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής «δένουν» τα χέρια των εφετών ειδικών ανακριτριών οι οποίες αν και έχουν ολοκληρώσει την έρευνά τους για τη μεγάλη δικογραφία της δραστηριότητας της «εγκληματικής οργάνωσης» αδυνατούν να κηρύξουν το πέρας της.
Έτσι, η δικογραφία αντί ήδη να βρίσκεται στο στάδιο της εισαγγελικής πρότασης προς το Συμβούλιο Εφετών προκειμένου να αποφανθεί για το πόσοι και ποιοι εμπλεκόμενοι θα παραπεμφθούν σε δίκη, παραμένει στο γραφείο των δύο ανακριτριών ώστε προηγουμένως, όπως ορίζει η δικονομία, να έχουν κριθεί τα αιτήματα των κατηγορουμένων.
Keywords
Τυχαία Θέματα