ΠΑΤΑΝΕ ΓΚΑΖΙ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ.ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΜΕΣΣΙΕΣ!!!

Την ταχύτερη δυνατή τοποθέτηση συμβούλων αποκρατικοποιήσεων σε δημόσια ακίνητα, λιμάνια και κρατικές εταιρείες, άμεσες ενέργειες εύρεσης κονδυλίων για να προχωρήσουν οι επενδύσεις και επιτάχυνση των επιχειρησιακών σχεδίων των μεταφορικών ΔΕΚΟ αποφάσισε χθες ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, σε σύσκεψη που είχε με τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών Δήμητρη Ρέππα. Σύμφωνα με αρμόδια στελέχη, κοινή γραμμή ήταν η επιτάχυνση όλων των στόχων στο πεδίο των ΔΕΚΟ και των αποκρατικοποιήσεων
παράλληλα. Σημείο-κλειδί θεώρησαν την εύρεση μετρητών, ώστε να προχωρήσουν τα έργα (αυτοχρηματοδοτούμενα, επενδύσεις ΕΣΠΑ κ.λπ.) που έχουν μεγάλο πρόβλημα μετά την περικοπή των πόρων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι για το σκοπό αυτό επιτέλους «ξεκολλάει» το δάνειο 2 δισ. ευρώ της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων που εκκρεμεί από τον Ιούλιο, ενώ αναζητείται τρόπος να καλυφθούν όσα έργα έχουν μείνει «ορφανά» από κοινοτικά κονδύλια.

ΟΣΕ: φεύγουν 1.800
Keywords
Τυχαία Θέματα