Παρανομη κριθηκε η απεργια των εργαζομενων της δεη...με εντολη σαμαρα

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.
Η ΔΕΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΥΔΑΠ
ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.
Το Πρωτοδικείο Αθηνών, αργά το βράδυ της Παρασκευής, έκρινε παράνομη την απεργία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με το σκεπτικό ότι δεν διατέθηκε το εξαιρούμενο προσωπικό. Καταχρηστική κρίθηκε η απεργία σε σχέση με τα αιτήματα των ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) και ΑΔΜΗΕ ΑΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) καθώς οι δύο τελευταίες θεωρούνται ανεξάρτητες επιχειρήσεις και δεν σχετίζονται με το θέμα.

Αγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αντίδραση των εργαζομένων. Πάντως, από την πλευρά της η κυβέρνηση φένεται αποφασισμένη να προχωρήσει στην επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ εάν αυτοί δεν επιστρέψουν στις θέσεις τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα