ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


Την παραίτησή του υπέβαλλε ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας (ΟΛΚΕ) στον υπουργό Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδη, κατηγορώντας τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΚΕ για αδιαφενείς αναθέσεις έργων.
Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους, ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Τζουβελέκης και τα μέλη του δ.σ., «από τον Ιανουάριο του 2011 και μετά αντιληφθήκαμε ότι εκτελούνται εργασίες στη λιμενική ζώνη που δεν είχαν περάσει από Δ.Σ. και ότι «κατά την έναρξη εργασιών δεν υπήρχαν καν συμβάσεις». Ακόμη αναφέρεται ότι «παρ' όλες τις προφορικές διαβεβαιώσεις
του Διευθύνοντα για τακτοποίηση του προβλήματος, οι κατατμήσεις και οι απευθείας αναθέσεις συνεχίστηκαν».


Οι λόγοι της παραίτησης είναι μεταξύ άλλων, όπως σημειώνεται στη σχετική επιστολή, ότι «δε θέλουμε να ανεχτούμε άλλο την αδιαφορία και τη σιωπή του αρμόδιου Υπουργείου, πριν τη δική σας παρουσία, στις έγγραφες αναφορές ενός ολόκληρου Δ.Σ. για διαχείριση έργων με κατατμήσεις και απευθείας αναθέσεις που δεν συζητήθηκαν στο Δ.Σ. του ΟΛΚΕ Α.Ε.", δεν εφαρμόζεται το σύστημα "Διαύγεια" και "δε δεχόμαστε άλλο τη συγκεκριμένη λειτουργία του Διευθύνοντα".

ΠΡΕΖΑ TV
15-9-2011

Keywords
Τυχαία Θέματα