Π. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: "ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ" ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ…ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ,ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΡΑΞΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΣΟΥ

ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΟΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ,ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Να βγούμε από το μνημόνιο μια ώρα αρχύτερα : γίνεται! (30-3-11)"  ...ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΒΑΛΕ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ
ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ BLOGOΣΦΑΙΡΑ.

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΊΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ...ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;;
ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΡΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ-ΑΝΕΒΑΣΕΣ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΟΊΩΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ...

ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ...ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ...ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΕΒΕΙΣ!!!ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ...

 Απάντηση σε όσους ανώνυμα μέσω του διαδικτύου προσπαθούν να τον εμφανίσουν ότι έχει αλλάξει απόψεις για το μνημόνιο έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

    Ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για προσπάθεια να αλλοιωθούν οι πολιτικές του θέσεις, από «τραμπούκους», «κακοποιούς» και «εγκληματίες» που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και οι οποίοι διαισθάνονται ότι απειλούνται τα συμφέροντα τους.

    Παράλληλα επεσήμανε ότι τέτοιου είδους προκλήσεις, δεν πρέπει να υποθάλπονται από βουλευτές και πρόσθεσε ότι για το θέμα πρέπει να επιληφθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

    Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών σε σύντομη παρέμβαση του, κάλεσε όσους υποστηρίζουν ότι έχει αλλάξει άποψη, να διαβάσουν με προσοχή το άρθρο του στην ιστοσελίδα του, τονίζοντας ότι «όταν λέω να βγούμε από το μνημόνιο δεν εννοώ αναδιάρθρωση, ούτε στάση πληρωμών και πτώχευση».
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα