Οριστικα εκτος αδειων το mega, στο τελος αυγουστου η δημοπρασια

Το Mega, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Εφ.Συν.» και του typologies.gr βγαίνει οριστικά εκτός διαδικασίας για την τηλεοπτική αδειοδότηση, μια και ο φάκελός του κρίθηκε εξαιρετικά ελλιπής και απορρίφθηκε από την ειδική επιτροπή. Σήμερα το μεσημέρι στις 3 μ.μ. θα έχουμε από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και την ανακοίνωση της τελικής λίστας των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στη δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες ενώ θα μάθουμε και την ημερομηνία που θα διεξαχθεί η δημοπρασία, πιθανότατα στο τέλος του μήνα.

Το
Mega διαγράφεται οριστικά και αμετάκλητα, αντιθέτως οι δύο εταιρείες που κόπηκαν στην πρώτη αξιολόγηση, η «Dimera» του Ιβάν Σαββίδη και η «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος ΙΤV» των Κυπρίων, περνούν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην τελική φάση μιας και συμπλήρωσαν επαρκώς τον φάκελό τους με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ο Μανώλης Καψής, διευθυντής ειδήσεων του σταθμού, είναι λίγο δύσκολο να ξεκινήσει ανένδοτο αγώνα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ μετά το άδειασμα που «έφαγε» πρόσφατα από τον μεγαλομέτοχο της «Τηλέτυπος», Φώτη Μπόμπολα ο οποίος ανέφερε στην εξεταστική επιτροπή ότι οι ίδιοι οι μέτοχοι και όχι η κυβέρνηση είναι οι υπεύθυνοι για το τέλμα στο οποίο βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός. Οι τρεις τους δηλαδή, ο ίδιος, ο Σταύρος Ψυχάρης και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης. Αυτοί εγκατέλειψαν το κανάλι στο έλεος του Θεού, αυτοί δεν προχώρησαν στις απαραίτητες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που εξήγγειλαν πολλάκις και με φανφάρες, αυτοί άφησαν τις τράπεζες και, κυρίως, τον κόσμο, απλήρωτο.
Keywords
Τυχαία Θέματα