ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ FITCH…ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ PRIVE ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ…ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Κατά 1,5 δισ. ευρώ μπορεί να μειωθεί το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης το 2011 σε σύγκριση με εφέτος, με τη συνεργασία των συναρμόδιων υπουργείων, ανέφερε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη, μετά τη συνεργασία της με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου για τον νέο προϋπολογισμό του υπουργείου Εργασίας.

Με την κ. Κατσέλη ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επαφών του υπουργού Οικονομικών με τους συναδέλφους του στην κυβέρνηση, στο πλαίσιο της κατάρτισης των προϋπολογισμών των υπουργείων και του κρατικού προϋπολογισμού 2011. Η κυβέρνηση θα δώσει το κύριο βάρος
στην περικοπή των κρατικών δαπανών, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος για τον περιορισμό του δημοσιονομικού ελλείμματος σύμφωνα με το μνημόνιο.

Πριν από τη συνάντηση με την κ. Κατσέλη, ο υπουργός Οικονομικών είχε δεχθεί κλιμάκιο στελεχών του διεθνούς οίκου αξιολόγησης Fitch, οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα για να επαναξιολογήσουν τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της οικονομίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα