Ολη η ελλαδα ειναι μπλε...πουτσες μπλεεε...πουτσες μπλεεε!!!


ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΧΩΝΙ
Μετά απο 2 ολόκληρους μήνες πραγματικού θρίλερ αναγνωστάκο μας,καταφέραμε και βγάλαμε την ίδια κυβέρνηση που είχαμε πριν απο τις εκλογές της 6ης Μαΐου,με την διαφορά οτι ο Κουβέλης ανέλαβε τον ρόλο του Καρατζαφέρη,μετατρέποντας την ΔΗΜ.ΑΡ σε δήθεν αριστερή ιερόδουλη του ΔΝΤ,
ενώ στο ρόλο του πρωθυπουργού,μετά απο τον Πικραμμενο Παπαδημο...έχουμε τον συγκάτοικο του Γαπ,Αντώνη Σαμαρά,ο οποίος χάρισε απλόχερα,χαμόγελα ανακούφισης σε όλη την Ε.Ε και στους επικριτές της χωράς μας,ως νέα δερματολογική αλοιφή ,πάνω στο σύγκαμα που άφησε ο ιδρώτας του τρόμου,του ενδεχομένου να κυβερνήσει ο Συριζα.
Δόξα το Θεό,τώρα που δεν μας πήραν τα σπίτια,οι κομμουνιστές φίλοι του Τσιπρα και καταφέραμε να μείνουμε στο Euro,ήρθε η ώρα να φύγουμε απο την Ελλάδα,καθώς η ανακύκλωση της δημιουργικής μιζέριας και προπαγάνδας,είναι έτοιμη να ασελγήσει στην ήδη “παραβιασμένη” παραφυσην κριτική μας σκέψη,τεκνοποιώντας στο μυαλουδάκι μας,τους καρπούς της ανάπτυξης που θέλουν να μας επιβάλλουν.
Πλέον δεν χρειάζεται να σηκώσεις τα λεφτά σου απο την τράπεζα,φίλε αναγνώστη,θα στα σηκώσει το ιδιο το κράτος,με την μορφή αναδρομικών χαρατσιών,εκτάκτων εισφορών,νέων φόρων εκεί που δεν το περίμενες...και φυσικά μεσω της εφορίας,η οποία ετοιμάζεται να μας φορολογήσει μέχρι και τον καρκινογόνο αέρα που αναπνέουμε.
Επίσης πλέον δεν χρειάζεται να γίνεις μετανάστης στο εξωτερικό...μπορείς να νοιώσεις και στη χώρα σου αλλοδαπός,μιας και οι μισθοί που παίζουν στην πιάτσα είναι πείνας...πάντα στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και πάντα με την πρόφαση και το πρόσχημα της έλευσης νέων επενδυτών και επιχειρήσεων,στις οποίες θα δουλεύεις ως μεσογειακός δούλος.
Σε αυτές τις εκλογές δεν νίκησε μόνο ο φόβος,αλλά και η βλακεία που δέρνει τον μέσο Έλληνα βολεμένο επαρχιώτη,πρώην κομματόσκυλο,που την τελευταία στιγμή είπε να επιστρέψει στο κοπάδι του,για να μην τον φάει ο λύκος με τα στραβά δόντια και το λάγνο χαμόγελο,που κρύβονταν όλο αυτό το διάστημα πίσω απο τις ξύλινες λέξεις.
Νίκησε η προπαγάνδα των Ελληνικών και ξένων ΜΜΕ,όπως επίσης και των τραπεζικών λόμπι,όπου μέχρι και ανήμερα των εκλογών,μας υποδείκνυαν μέσα απο ανακοινώσεις ,εκθέσεις και άρθρα το τι δεν πρέπει να ψηφίσουμε εαν θέλουμε τη σωτηρία της χώρας.
Σε αυτές τις εκλογές νίκησε το κατακερματισμένο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης,που ως υστάτη προσπάθεια διάσωσης του τομαριού του,ενώθηκε και με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο,βαπτίστηκε “Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας”.
Τώρα,για ποια Εθνική Σωτηρία μας μιλούν,όταν ετοιμάζοται να αξιοποιήσουν/ξεπουλήσουν το σύνολο σχεδόν των δημοσίων επιχειρήσεων;;;;
Απο πότε η Εθνική Σωτηρία μιας χώρας,είναι ταυτόσημη με την πώληση του δημοσίου πλούτου,ο οποίος έχει αποκτηθεί με χρήματα των φορολογούμενων;;;
Ήδη στο Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας εχουν μπει πριν απο τις εκλογές οι εξής φορείς του δημοσίου:
«Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε» το 51%
«Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» το 51%
«Δημόσ
Keywords
Αναζητήσεις
χρήστος βασιλόπουλος πουτσα
Τυχαία Θέματα