ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της εκτέλεσης του Οσάμα Μπιν Λάντεν, οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αφήνουν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό κυρίως για τους τρόπους με τους οποίους εξελίχθηκε και ολοκληρώθηκε η αμερικανική επιχείρηση.

Την ίδια ώρα ολόκληρος ο πλανήτης τελεί εν αναμονή των φωτογραφιών του πτώματος του Οσάμα Μπιν Λάντεν:
πολλοί θέλουν να πειστούν ότι όλα έγιναν όπως λένε οι ΗΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές δεν έχουν δοθεί μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα γιατί είναι πολύ σκληρές. Υπάρχει επίσης φωτογραφία του ηγέτη της Αλ Κάιντα, τυλιγμένου σε λευκό σάβανο, λίγο πριν τον ρίξουν στη Βόρεια Αραβική Θάλασσα από τη γέφυρα του αεροπλανοφόρου USS Carl Vinson.

Σήμερα το φως της δημοσιότητας βλέπουν φωτογραφίες που δείχνουν τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, την υπουργό Εξωτερικών (σοκαρισμένη) Χίλαρι Κλίντον και άλλους επιτελείς να παρακολουθούν μέσω κάμερας live την εκτέλεση του Μπιν Λάντεν. Επίσης κυκλοφορεί φωτογραφία από το δωμάτιο μέσα στο οποίο πυροβολήθηκε ο Μπιν Λάντεν, με τα αίματα να φαίνονται στο πάτωμα, μπροστά από ένα κρεβάτι.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα