Ο τσιπρας θελει να μας κανει συνενοχους με την ψηφο μας στις μνημονιακες πολιτικες #ekloges2015_round2

ΣΥΡΙΖΑ εκλεχθηκε τον Ιανουριο του 2015 για να υπηρετησει το αντιμνημονιακο, φιλολαϊκό προγραμμα που ειχε παρουσιασει στον Ελληνικο λαο κατα τη διαρκεια της ΔΕΘ, τον Σεπτεμβριο του 2014.
Συνεπως δεν ειχε καμια νομιμοποιηση να πραξει αντιθετα απο αυτα που υποσχεθηκε.

-Με το δημοψηφισμα
του Ιουλιου του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ, για ακομη μια φορα πηρε νωπή εντολη απο τον Ελληνικο λαο,ωστε να μην περασει αντιλαϊκά μετρα λιτοτητας,που θα επιφερουν παραταση της πεινας και της εξαθλιωσης η οποια εχει επελθει απο την εφαρμογη Μνημονιων που ειχαν ψηφισει οι κυβερνησεις Νεας Δημοκρατιας,Πασοκ,Δημ.Αρ,Λαος.

-Ο Αλεξης Τσιπρας με την ψηφιση του Μνημονιου 3 (μαζι με τους ΑΝΕΛ,τη Νεα Δημοκρατια,το Ποταμι και το Πασοκ) καταδικασε τον Ελληνικο λαο, σε νεο γυρο ανέχειας και εξαθλιωσης.
Μας καταδικασε με την επιβολη νεων φοροεισπρακτικων μετρων, με προσχημα τη διασωση μας, που ως στοχο εχουν την υφεση και την διατηρηση της χρεοκρατιας της Ελλαδας...ωστε οι δανειστες-τραπεζιτες να εχουν εξασφαλισμενα τα κερδη τους.

-Αυτο ειχε ως αποτελεσμα τον πολιτικο θανατο της Αριστερας και τον εκφυλισμο του ΣΥΡΙΖΑ σε φιλελεύθερο κομμα, καθως εντεχνως αποδειχθηκε πως η αριστερα και οι πολιτικες της δεν μπορουν να επιβιωσουν και να εφαρμοστουν στην πραξη.

ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσιπρας, πηρε ολο τον κοσμο μαζι του με "την ελπιδα" της αλλαγης και του τελους της μεταπολιτευσης...και τον σοκαρε με τον πιο αισχρο τροπο.
Ψηφιζοντας νεο μνημονιο και συνεχιζοντας τις πολιτικες των προηγουμενων κυβερνησεων, προδιδοντας ετσι τους παντες.

==> Οι επερχομενες εκλογες του Σεπτεμβριου του 2015, που γινονται με τις ευλογιες των δανειστων της χωρας (εντελως τυχαια κανεις τους δεν αντιδρα) , στοχο εχουν το να κανουν τον Ελληνικο λαο με την ψηφο του, συνενοχο στις μνημονιακες πολιτικες!

Ουσιαστικα ο Τσιπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ που απεμεινε...καλουν τον Ελληνικο λαο,να ψηφισει οποιο κομμα πιστευει πως θα διαχειριστει καλυτερα τις μνημονιακες πολιτικες και το Μνημονιο 3, που πλεον αποτελει νομο του κρατους και τα μετρα του πρεπει να εφαρμοστουν στο ακεραιο.

-Μας λεει να ψηφισουμε...ποιους θελουμε να εχουμε ως εκτελεστικα οργανα των δανειστων.
Διοτι η οποια κυβερνηση και εαν σχηματιστει,μετα απο την ψηφιση του Μνημονιου 3...δεν θα ειναι κυβερνηση διαπραγματευσης...αλλα εκτελεστικο οργανο των μνημονιακων πολιτικων.
Keywords
Τυχαία Θέματα