Ο στρατος εκοψε σχεδον τα μισα ρουχα που υποχρεουνταν να δωσει στους νεοσυλλεκτους

Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος για πρώτη φορά στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων αποφασίζει να περικόψει και αύριο καταργήσει, την χορήγηση των απαραίτητων ειδών, στους νέους που υποχρεώνει να καταταγούν! Το υπόμνημα που δόθηκε στους νεοσύλλεκτους Νοεμβρίου ανακοίνωσε ότι από την ΣΤ ΕΣΣΟ 2013 ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ και επίσημα η παροχή πολλών απαραίτητων ειδών. Είναι
συνέχεια της περικοπής των καταστάσεων επιβίβασης-δωρεάν εισιτηρίων και του πετρελαίου θέρμανσης σε μονάδες παραμεθορίου, ενώ καθημερινά πληθαίνουν οι καταγγελίες για το άθλιο φαγητό και το επικίνδυνο «πόσιμο νερό» που χορηγείται στους συναδέλφους φαντάρους. Λεφτά υπάρχουν αλλά δίνονται για πανάκριβα «δωρεάν» μεταχειρισμένα όπλα, για Στρατιωτικές Παρελάσεις, για πανάκριβες-επικίνδυνες ασκήσεις με πραγματικά πυρά, για βόλεμα των ημετέρων και ενδυνάμωση των συμμαχιών με το ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-Ισραήλ.
Παράλληλα, ιδιωτικοποιούν τα ΚΨΜ όπως και κάθε υπηρεσία τπου Στρατού που μπορεί να φέρει κέρδη στους ιδιώτες. Μόνο στο ΚΕΝ Θήβας, το χάρισμα στους αφοι Κομπατσιάρη των ΚΨΜ επιφέρει 600000 ευρώ κέρδη μηνιαίως, που αρπάζονται από το νεοσύλλεκτο φαντάρο που αμείβουν με 8,7 ευρώ!
Keywords
Τυχαία Θέματα