Ο πανος καμμενος και ο συριζα σχεδιαζουν τα στρατιωτικα λυκεια: εκφασισμος και στρατιωτικοποιηση ολης της κοινωνιας απο το σχολειο!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΗΛΙΚΙΑ...
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΞΙΑ...ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...
ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΛΤΑΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ.

Ο ΥΕΘΑ
Πάνος Καμμένος και αρχηγός του ακροδεξιού-εθνικιστικού κόμματος των ΑΝΕΛ, ενός κόμματος που και με τις τελευταίες σφυγμομετρήσεις παρουσιάζει χαρακτηριστικά πολιτικής εξαφάνισης ξαναχτυπά. Υποχρεωτική στράτευση των γυναικών που διεκδικούν θέση στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και στο Λιμενικό Σώμα και προαιρετική στράτευση για όλες τις υπόλοιπες γυναίκες, καθώς και δημιουργία στρατιωτικών λυκείων, σχεδιάζει να προωθήσει στην κυβέρνηση ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής». Επίσης, «Μέσω στρατιωτικών Λυκείων, δημιουργώντας Αεροπορικό-Ναυτικό και Στρατιωτικό Λύκειο.
Τι επιδιώκει όμως προσωπικά ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, αλλά και συνολικά η κυβέρνηση με αυτές τις πολιτικές επιλογές;
Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι παρ΄ όλο το εορταστικό κλίμα και ακριβώς επιδιώκοντας να το εκμεταλλευτεί για να αιφνιδιάσει, η κυβέρνηση προχωρά σε στρατηγικού χαρακτήρα αναδιαρθρώσεις.
Καταρχήν, όπως έχουμε επισημάνει στην εποχή του Ολοκληρωτικού Καπιταλισμού αντιστοιχεί ένα νέο κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης, απαιτείται νέα συγκρότηση των Ενόπλων Δυνάμεων που θα υπηρετήσουν τον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό.
Keywords
Τυχαία Θέματα