Ο ΟΠΑΠ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟYΣ...ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΙΣ ΚΥΝΟΔΡΟΜΙΕΣ...ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;;;

Τα Monitor Games Races είναι παιχνίδια Κυνοδρομιών, εικονικών και πραγματικών, που ήδη ξεκίνησαν να παίζονται πιλοτικά σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ στους νομούς Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Άρτας από τις 22 Μαρτίου, μαζί με άλλα τρία νέα παιχνίδια στοιχημάτων.

Καθημερινά προβάλλονται αγώνες εικονικών και ζωντανών
κυνοδρομιών και ο παίκτης στοιχηματίζει στο πρακτορείο με την συμπλήρωση ενός διαθέσιμου κουπονιού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ποντάρουν από 30 λεπτά και πάνω και καλούνται να προβλέψουν τους τρεις πρώτους νικητές.

Ο ΟΠΑΠ για να διαφημίσει το νέο του απόκτημα δεν διστάζει να επικαλεστεί «αρχαιοελληνικές ρίζες» των κυνοδρομιών, υποστηρίζοντας ότι «οι πρόγονοί μας αγάπησαν με πάθος τα λαγωνικά...». Στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρει επίσης ότι οι κυνοδρομίες έχουν μεγάλη ιστορία στο εξωτερικό, τις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία.

Παραλείπει βέβαια να πει ότι στη Μασαχουσέτη, όπου 100 σκυλιά ζούσαν σε μικρά κλουβιά και έβγαιναν μόνο για την ημέρα του αγώνα, απαγορεύτηκαν οι κούρσες σκύλων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «adespoto.gr». Αποσιωπάται επιμελώς μία ακόμα βιομηχανία εκμετάλλευσης των ζώων, στο βωμό του χρήματος.

tvxs.gr

ΠΡΕΖΑ TV
27-3-2011
Keywords
Τυχαία Θέματα