Ο κυριακος μητσοτακης αποκαλυπτεται: θα τελειωσουμε τα εξαρχεια με το που επανελθουμε στην εξουσια

Το αίτημα για προσφυγή στις κάλπες επαναλαμβάνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση ζητεί πρόωρες εκλογές γιατί «δεν ανεχόμαστε και δεν αποδεχόμαστε το σκοτάδι στο οποίο βυθίζει την πατρίδα μας ο κ. Τσίπρας».
Σε συνέντευξή του στη εφημερίδα «Real News», ο κ. Μητσοτάκης τονίζει πως «η οικονομία είναι σε διαρκή κατήφορο, οι πολίτες σε απόγνωση, το κράτος σε ανυποληψία. Η ίδια η ποιότητα της Δημοκρατίας μας απειλείται. Διαμορφώνονται συνθήκες που δεν αντιστοιχούν
πλέον σε μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Πρέπει να φύγουν. Ζητάμε εκλογές γιατί δεν πιστεύω στη λογική του ώριμου φρούτου. Έχω εθνική ευθύνη να ανακόψω τον κατήφορο της χώρας. Όσο καθυστερούν οι εκλογές τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται το έργο της εθνικής ανασυγκρότησης».
Δηλώνει επίσης αποφασισμένος «να τελειώσει με το άβατο των Εξαρχείων, από τον πρώτο μήνα», επισημαίνοντας την απόλυτη δέσμευσή του ότι η αποκατάσταση και η διαφύλαξη της τάξης και του νόμου είναι προτεραιότητά του.
Υπογραμμίζει επιπλέον ότι δεν μπορεί να υπάρξει ευημερία και ελευθερία, χωρίς ασφάλεια, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγορεί πως έχει αφήσει συνειδητά τη χώρα ανυπεράσπιστη σε «διάφορους μπαχαλάκηδες, γιατί από εκεί αντλούσε εκλογική πελατεία». «Εδώ φτάσαμε να πέφτει θύμα βίας στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας. Σκεφθείτε πως νιώθει ο απλός πολίτης» τονίζει χαρακτηριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα