Ο κωστας καζακος στην εκπομπη "ατιθασες γαζελεσ" του cr radio-ακρως καυστικες δηλωσεις


Ο Κώστας Καζάκος στην εκπομπή "Ατίθασες Γαζέλες" του CR Radio from ατίθασες γαζέλες on Vimeo.
Ο Κώστας Καζάκος σε μια συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης στο CR Radio.
απαντά στις ερωτήσεις της Ελένης Μητροπούλου και της Άντας Καλαποθάκου....
".... Δεν είναι σωστό να φεύγουν οι νέοι, θα το μπορούσα να το χαρακτηρίσω βαριά προδοσία.. ότι θέλει ο νέος πρέπει να το απαιτεί και να πολεμάει και να το πετύχει στον τόπο του..."
"... Παλεύουμε ν' ανεβάσουμε το ηθικό του κόσμου, να μην είναι ψοφοδεής, να μην είναι σαν τρομαγμένο ποντίκι με σκυμμένο το κεφάλι να υπομένει τα πάντα, να μην αγωνίζεται να μην μάχεται..."
"... όταν ο λαός βρίσκεται στο επίπεδο να ψηφίζει και να στηρίζει τους εχθρούς του, τους εκμεταλλευτές του, υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα όπως της Χρυσής Αυγής, όπως στην εξαφλιωμένη Γερμανια που ανέβηκε ο Χίτλερ και οι Φαιοχίτωνες, το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής είναι πανομοιότυπο. Έκαναν ότι κάνει τώρα η Χ.Α. υποτίθεται υπερασπιζόταν τους φτωχούς, τους άνεργους, έσπαγε τα καταστήματα των Εβραίων, άρχισαν οι διωγμοί και όταν ο Χίτλερ πήρε την εξουσία τους έσφαξε μέσα σε μία νύχτα, έφτιαξε τους Ες Ες. Έτσι θα γίνει και τώρα. Τους χρησιμοποιούν και μετά θα τους πετάξουν στα σκουπίδια..."
"... όλες οι δυνάμεις που προσπαθούν να κυβερνήσουν τον τόπο, τα κόμματα εξουσίας που λέμε αποδεχόμενοι το σύστημα που έχουμε, αποδεχόμενοι του κυρίαρχους, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους τοκογλύφους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα είναι διαχειριστές του συστήματος. Δεν μπορεί να γίνει τίποτα έτσι, απλώς θα απορροφήσουν τους κραδασμούς, θα παίξουν το ρόλο του αμορτισέρ"
"... τι είναι η ελπίδα; η ελπίδα είναι για τους πεθαμένους... Οι πεθαμένοι έχουν ελπίδα ότι στην άλλη ζωή θα πάνε στον παράδεισο. Οι ζωντανοί δεν ζούνε με ελπίδες, θέλουν βεβαιότητες. Θέλει στόχο συγκεκριμένο και προοπτική. Να δώσουμε ελπίδα στο λαό. Έτσι τον έχουμε καταντήσει... να τρέφεται με ελπίδα, με ψέμματα...
"...Θέλει δράση, πρέπει ν αλλάξεις την κοινωνία.... η κοινωνία θέλει να την αλλάξεις... Έμπα μέσα να την αλλάξεις...
Δεν μπορείς να κάθεσαι να κοιτάς..."
ΠΡΕΖΑ TV
9-12-2012
Keywords
Τυχαία Θέματα