Ο γιωργος μουρουτης μεχρι ποτε θα συνεχισει να ειναι συμβουλος του σαμαρα;εκτος εαν ο πρωθυπουργος επικροτει τη καφριλα


Μετά από δύο εβδομάδες σιωπής μίλησε ο κ. Γιώργος Μουρούτης. Μας απογοήτευσε και πάλι. Είναι κρίμα αυτοί που πιστεύουν ότι είναι αντίπαλοί μας να είναι τόσο αδύναμοι και αδαείς.
Μήνυμα του κ. Μουρούτη, προϊστάμενου του Γραφείου Τύπου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, από την προσωπική του σελίδα στο facebook, προς το UNFOLLOW:
«Θέλω να ενημερώσω τους «δημοσιογραφούντες» του Unfollow με τις
διπλές και τριπλές ιδιότητες, με τις ΜΚΟ που ρουφούσαν το δημόσιο και ευρωπαϊκό χρήμα για πολιτιστικές και λοιπές εκδηλώσεις σύγχρονης «τέχνης», και τους αναπαραγωγείς των αθλιοτήτων τους (left.gr και λοιπούς τεθλιμμένους) ότι «the party is over».
Μπορεί η προσκόλληση στον ΣΥΡΙΖΑ να τους δίνει άλλοθι να δημοσιεύουν φωτογραφίες «λιντσαρισμένου Πρωθυπουργού», να γράφουν τα πιο ακραία ψέμματα για όποιον δεν τους αρέσει, να στοχοποιούν ανθρώπους, να σουλατσάρουν στη Βουλή για να φωτογραφηθούν παρέα με τον κ. Τσίπρα, αλλά τους επαναλαμβάνω «the party is over».
Μετά το πάγωμα των χρηματοδοτήσεων και τον φορολογικό έλεγχο των διαφόρων ΜΚΟ, που αποφάσισε και εφαρμόζει ο Πρωθυπουργός, ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του... Και να είναι σίγουροι ότι όσες ύβρεις, απειλές, εκβιασμούς και αν επιχειρήσουν, όσες «συμμαχίες και αν επιδιώξουν», το πάρτυ με τις ΜΚΟ τελείωσε.

Ας απευθυνθούν στον ΣΥΡΙΖΑ...».

****************************************************

Σοβαρά μιλάτε, κ. Γιώργο Μουρούτη; Είστε εκπρόσωπος του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και η απάντησή σας είναι αυτή; Εκθέτουμε το δίκτυο προπαγάνδας, χάλκευσης της αλήθειας και σπίλωσης υπολήψεων, του οποίου είστε προϊστάμενος, και η δική σας απάντηση είναι μισόλογα, υπονοούμενα και λάσπη για ένα τελείως άσχετο θέμα; Αυτή είναι η υπηρεσία που προσφέρετε στον αγαπημένο σας πρωθυπουργό; Κρίμα το μισθό που σας πληρώνει.
Επειδή, ωστόσο, εμείς δεν μιλάμε με υπονοούμενα, αλλά ό,τι έχουμε να πούμε το λέμε ξεκάθαρα, όπως διαπιστώσατε άλλωστε από το ρεπορτάζ μας στο UNFOLLOW 16 που σας αφορά, επιτρέψτε μας για μία ακόμη φορά να διορθώσουμε τις διαστρεβλώσεις και να αποκαταστήσουμε τα ψεύδη σας. Προφανώς στη βορβορώδη δήλωσή σας αφήνετε υπονοούμενα για τον έναν από τους δύο υπογράφοντες το ρεπορτάζ, τον Αυγουστίνο Ζενάκο.
Το ακριβές είναι το εξής:
Keywords
Τυχαία Θέματα