Ο γιαννης στουρναρας υπεγραψε τη συμφωνια συμβιβασμου με τη siemens!!!-στο αρχειο το σκανδαλο δωροδοκιας των κομματων!-διαδωστε το


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ,ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS ,ΩΣΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΝΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕ.
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,ΑΥΤΗ ΤΗΣ SIEMENS...ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΟΛΑ ΛΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΔΩΡΕΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!
Τη «Συμφωνία Συμβιβασμού» μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των εταιρειών Siemens AG και Siemens Α.Ε. υπέγραψε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, με βάση την εξουσιοδότηση που του παρείχε η Βουλή.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, από τη συμφωνία προκύπτουν:
80 εκατομμύρια ευρώ, για το συμψηφισμό ισόποσων απαιτήσεων της SIEMENS, που αυτή έχει έναντι διαφόρων δημοσίων φορέων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται νοσοκομεία, ΕΡΓΟΣΕ κλπ.
90 εκατομμύρια ευρώ, για μια περίοδο πέντε ετών, για τη χρηματοδότηση:
- Φορέων που υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και έχουν ως σκοπό την καταπολέμηση της διαφθοράς, της απάτης και του ξεπλύματος χρήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα