Ο χατζηνικολάου (και prezatv)...παραίτησε από τη βουλή τον αδερφό του κασιδιάρη

Μετά τις απανωτές αποκαλύψεις για τον διορισμό του αδελφού του Κασιδιάρη στη βουλή, ήρθε και η (αναγκαστική) παραίτηση. Το έγγραφο της παραίτησης του αδελφού του Κασιδιάρη, με ημερομηνία 9 Σεπτεμβρίου, απεστάλη στο υπουργείο Οικονομικών και όπως γράφει το enikos του Νίκου Χατζηνικολάου, που
πρωτοστάτησε στις αποκαλύψεις, το δημοσιοποίησε η Χρυσή Αυγή.
Οι χρυσαυγίτες μάλιστα ισχυρίζονται, αφού προηγουμένως είχαν πιαστεί με τη γίδα στη πλάτη, ότι ο αδελφός του Κασιδιάρη τοποθετήθηκε στην συγκεκριμένη επιτροπή πριν από την απόφαση του Υπ. Οικονομικών να αμοίβονται τα μέλη της επιτροπής με 150 ευρώ το μήνα.

http://www.kentrinews.gr

Σχόλιο prezatv:

Κατά όπως φαίνεται τελικά, υπήρχε θέμα με την συμμμετοχή του αδερφού Κασιδιάρη και άρον άρον τα μαζεύουν...
Ωραίοι οι ντεμέκ καμία σχέση με το παλιό κατεστημένο "άριοι"... Δεν πειράζει θα τον βολέψουν κάπου που δεν θα φαίνεται σε ΦΕΚ και στους ψηφοφόρους τους, στα γραφεία του κόμματος ή σε κανένα "τάγμα εφόδου" ή ομαδάρχη security..
Μετά θα αρχίσουν πάλι να ηθικολογούν σε κίτρινες φυλλάδες κομιστών και σε "πορνοκάναλα" (κατά δική τους δήλωση), για το ότι θέλουν να ξεβρωμίσουν το τόπο, να καθαρίσουν το κατεστημένο των διορισμών από τα κόμματα (γελάει ο κόσμος), να πιουν αίμα μεταναστών και να πάρουν την Πόλη και τα Γαυγάμηλα..

Και για να μην ξεχνιόμαστε

Γειά σου Ηλία "άμεμπτε"..

ΠΡΕΖΑ TV
10/09/2012
Keywords
Τυχαία Θέματα