Μονον η lamda development του λατση κατεθεσε δεσμευτικη προσφορα για το ελληνικο!!!

Η LAMDA ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΤΟ THE MALL ATHENS ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
Mε μία τελικά δεσμευτική προσφορά, αυτή του σχήματος της Lamda Development, θα καταλήξει σήμερα ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, ύστερα από τη... σταδιακή αποχώρηση των λοιπών ενδιαφερομένων.

Κυριολεκτικά
στο «παρά πέντε» της καταληκτικής ημερομηνίας της 27ης Φεβρουαρίου, η ισραηλινή Elbit, η οποία πάντως ήδη από πέρυσι αντιμετωπίζει σε κεντρικό επίπεδο μεγάλα προβλήματα ρευστότητας και ζητούσε επειγόντως την αναχρηματοδότησή της, επισήμως απέσυρε το ενδιαφέρον της δικαιολογώντας την αποχώρησή της στις ελλείψεις της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι μη δεσμευτικές προσφορές είχαν υποβάλει πέραν της Elbit και της Lamda, η βρετανική London and Regional Properties και η Qatari Diar. Οι Καταριανοί, ως γνωστόν, αποχώρησαν... νωρίς, ενώ από πλευράς των Βρετανών, το τελευταίο τρίμηνο τουλάχιστον, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν συμμετείχαν πολύ ενεργά στις διαδικασίες των ερωταπαντήσεων με το Ταμείο, εκτιμώντας ότι το έργο ήταν πολύ μεγάλο και προκρίνοντας την τμηματική αξιοποίησή του. Παράλληλα, χθες είδαν το φως της δημοσιότητας και πληροφορίες που θέλουν τη L&R να έχει ζητήσει τετράμηνη παράταση για το έργο.
Keywords
Τυχαία Θέματα