«ΛΥΠΑΤΑΙ» Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ

Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEOS ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΩ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥ,ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ,ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΛΑΒΕΣ ΤΩΝ ΓΚΟΜΠΣ Ή ΚΛΟΤΣΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ...
ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ
ΧΟΥΝΤΑ.
Ψυχραιμία συνιστά η κυβέρνηση δια του Γ. Πεταλωτή, αναφερόμενη στον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου διαδηλωτή από αστυνομικούς χθες Τετάρτη.
"Η βία είναι σαφώς καταδικαστέα, από όπου και αν προέρχεται" αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε δήλωσή του, προσθέτοντας πως οι αρμόδιες αρχές "διεξάγουν έρευνα σε βάθος για να διακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες τραυματισμού του, καθώς και το ενδεχόμενο ευθύνης αστυνομικών, υπό την εποπτεία εισαγγελέα".

"Δεν μπορούμε όμως να ανεχθούμε και την αυτοδικία ως λύση. Καταδικαστέα λοιπόν είναι και η συμπεριφορά όλων όσων εισέβαλλαν στο νοσοκομείο της Νίκαιας και άσκησαν βία προς τις Αρχές που διενεργούσαν ανάκριση, παρουσία εισαγγελέα, ακόμη και στον ιατροδικαστή, παρεμποδίζοντας ουσιαστικά τη διερεύνηση της αλήθειας".

"Επιβάλλεται να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας και να δείξουμε τη ψυχραιμία και τη σύνεση που χρειάζεται. Παρακολουθούμε με αγωνία την εξέλιξη της υγείας του τραυματία και αναμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας που διατάχθηκε αμέσως".

ΠΡΕΖΑ TV
12-5-2011
Keywords
Τυχαία Θέματα