Λογοκρισια στο troll blog "to-fresko" με προσχημα,υβριστικα σχολια για τον θανατο του βαγγελη γιακουμακη

Λουκέτο λογοκρισιας αποφασισε να βαλει η Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος στο γνωστο troll-parody blog "to-fresko.blogspot.com" , το οποιο χθες εκανε εμετικες-υβριστικες αναρτησεις για τον θανατο του Βαγγελη Γιακουμακη.
Ας μην σταθουμε ομως στις επιμαχες αναρτησεις, με τις οποιες σε καμια περιπτωση δεν συμφωνουμε μιας και προκειται για το θανατο ο νεος νεου ανθρωπου.
Ας σταθουμε στις ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ για εμας , πρακτικες που ακολουθησε η Διωξη Ηλεκυτρονικου Εγκληματος, ωστε να κατεβασει-διαγραψει
τον εν λογω blog, μετα απο σχετικο σουσουρο που δημιουργηθηκε χθες στα social media.

Οπως ειναι γνωστο, αρση του απορρητου των επικοινωνιων, στα blogs του blogger.com,που εχουν καταληξη blogspot.gr, δεν μπορει να γινει για συκοφαντικη δυσφημιση (πλημμέλημα), καθως υπαγονται στην Αμερικανικη νομοθεσια, μιας και η εδρα τους ειναι στην Αμερικη (Google).
Η εξυβριση και η προσβολη νεκρου, αποτελει πλημμέλημα και οχι κακουργηματικού τυπου πραξη...

Η Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος μη μπορωντας να κατεβασει νομιμα και επισημα το Blog το "tofresko", μιας και δεν υπαρχει κακουργημα... προσεφυγε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών...οπου οπως διαβαζουμε στο in.gr, "με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας, Ηλία Ζαγοραίου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για «δημόσια υποκίνηση βίας και μίσους μέσω διαδικτύου από κοινού και κατ' εξακολούθηση» ".
Η υποκινηση βιας και μισους για την Google οπως ειναι φυσικο αποτελει κακουργηματικου τυπου πραξη και ετσι με συνοπτικες διαδικασιες διεγραψε το blog to-fresko.blogspot.com.

Υπαρχει ομως μια πολυ σοβαρη λεπτομερια.
Το εν λογω blog δεν ειδαμε να κανει καμια προτροπη για δημοσια υποκινηση βιας και μισους.
Συνεπως...πως εγινε η αρση του απορρητου και το λουκετο στο εν λογω blog;

Ως ΠΡΕΖΑ TV BLOG,με 10 χρονια παρουσιας στην Ελληνικη blogοσφαιρα,καλουμε τη Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος να δωσει λεπτομερεις απαντησεις για το πως κινηθηκε αναφορικα με την εν λογω υποθεση, καθως βλεπουμε πολλα σκοτεινα σημεια στους χειρισμους του θεματος.

Εκτος και εαν ειναι ΝΕΑ τακτικη...το να γινεται αρση του απορρητου και λογοκρισιας στα blogs,με την βοηθεια των εισαγγελικων αρχων...και προσχημα τη "δημόσια υποκίνηση βίας και μίσους μέσω διαδικτύου" ή διαφορες αλλες δικαιολογιες.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ "TO FRESKO"...ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ TROKTIKO, ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Τελος να αναφερουμε ξανα πως σε καμια περιπτωση δεν συμφωνουμε με τις καφρικες αναρτησεις του ToFresko για τον Γιακουμακη...αλλα δεν συμφωνουμε και με τον τροπο λουκετου και διωξεων των διαχειριστων του.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ "ΑΛΛΆ"...

ΠΡΕΖΑ TV
16-3-2015
Keywords
Αναζητήσεις
to fresko blogspot, preza tv giakoumaki
Τυχαία Θέματα