Λαφαζανης - λαϊκη ενοτητα : υποσχεται εξοδο απο την ευρωζωνη - τελος ταμνημονια και οι εκβιασμοι ... και μετα ξυπνησε

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΕ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗ ΧΩΡΑ...
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ.Τη διαβεβαίωση ότι η «Λαϊκή Ενότητα» έχει «εναλλακτικό, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο», που θα βάλει «τέλος στα μνημόνια και τους εκβιασμούς» της ΕΕ, για να επιβιώσει η χώρα, παρείχε ο επικεφαλής του νέου κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ο ίδιος επισήμανε ότι η συντεταγμένη έξοδος από την ευρωζώνη είναι μια επιλογή που θα υλοποιήσει η Λαϊκή Ενότητα εφόσον χρειαστεί, προκειμένου να εφαρμόσει το πρόγραμμά της.

Παράλληλα, ο ίδιος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι δεν ανατράπηκε, αλλά παραιτήθηκε, κάτι που δείχνει «φόβο, αμηχανία και πανικό». «Η κυβέρνηση φοβήθηκε να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή για να μετρηθεί η εμπιστοσύνη και να μιλήσουν οι βουλευτές και κυρίως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» παρατήρησε.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Πρέζα TV