«ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ!!!!

ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!
«Πυρά» κατά του προέδρου της Ελληνικής Στατικής Αρχής, Ανδρέα Γεωργίου, εξαπέλυσαν τα μέλη του Δ.Σ. της, τα οποία «καρατομήθηκαν» με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου.
Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ζωή Γεωργαντά κατήγγειλε ότι ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ τους απαγόρευε για ένα μήνα που έλειπε στο εξωτερικό να επισκεφθούν
ακόμα και το κτίριο. "Μας απαγόρευε την έκφραση γνώμης, προφορικής ή γραπτής. Έφτασε στο σημείο η ανεξάρτητη 7μελής επιτροπή να λειτουργεί σαν αρχή ενός μόνο ανδρός. Θεωρήσαμε ότι δεν ξέρει ελληνικά και προσπαθήσαμε να του πούμε πως φέρονται στις δημοκρατικές χώρες", τόνισε.
Όσον αφορά στο δημόσιο έλλειμμα, χαρακτήρισε τις αποφάσεις άκυρες, προσθέτοντας ότι δεν βασίζονται σε επιστημονικές έρευνες, ενώ έκανε λόγο για κατάλογο - "λάστιχο" που τη μία μέρα περιελάμβανε 13 δημόσιες επιχειρήσεις, την άλλη 151 και την άλλη 157. "Δεν αρκεί να λέει η Γιούροστατ ότι ακολουθήθηκαν οι διαδικασίες που ισχύουν και σε άλλες χώρες, πρέπει και να το αποδείξει", επισήμανε.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα