ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 6ΜΜ,ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ #greekrevolution

Για σήμερα τις 6 το απόγευμα ορίστηκε το νέο ραντεβού των αγανακτισμένων πολιτών στο Σύνταγμα, οι οποίοι και χθες συγκεντρώθηκαν για έκτη συνεχή μέρα έξω από τη Βουλή, διαδηλώνοντας κατά των μέτρων λιτότητας και της πολιτικής του Μνημονίου.

Στις
19.00 ο Μίκης Θεοδωράκης -από τους υποστηρικτές του κινήματος των αγανακτισμένων- θα μιλήσει σε συγκέντρωση κατά του Μνημονίου στα Προπύλαια.

Αν και μικρότερη σε μέγεθος -σε σχέση με την εντυπωσιακή συγκέντρωση της Κυριακής- η χθεσινή συγκέντρωση έξω από τη Βουλή είχε παλμό με τους διαδηλωτές να απαιτούν «ισότητα, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια», όπως ανέφεραν και στο ψήφισμα της λαϊκής συνέλευσης της πλατείας Συντάγματος.

«Θα συνεχίσουμε να ερχόμαστε κάθε ημέρα εδώ στην πλατεία, μέχρι να καταλάβουν αυτοί που πρέπει ότι δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση. Εχει καταδικαστεί μία ολόκληρη γενιά με τις πολιτικές που έχουν οδηγήσει όλη την Ευρώπη, αλλά πολύ περισσότερο την Ελλάδα, σε κρίση. Δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι και να παρακολουθούμε από τον καναπέ», υπογράμμισε μία διαδηλώτρια.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα