Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΕΧΩ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΗ SIEMENS ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ»...ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΚΟΥΛΗ...ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ..

Σε δήλωσή του σχετικά με τα ονομαστικά τιμολόγια της Siemens που εμφανίσθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή, ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει πως «ο θησαυρός αποδείχτηκε άνθρακας» αφού αυτά έχουν εξοφληθεί και κάνει λόγο για συντονισμένη επαναφορά του θέματος."Έπειτα από δύο χρόνια δικαστικών ερευνών και εκατοντάδων συνεδριάσεων της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση Siemens, σήμερα προστέθηκαν και οι ‘αποκαλύψεις’ του ΣΔΟΕ.
Ο θησαυρός αποδείχθηκε άνθρακας. Πρόκειται για τα ίδια ονομαστικά τιμολόγια που αφορούσαν αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τη Siemens και τα οποία έχουν εξοφληθεί μέχρι τελευταίου ευρώ" αναφέρει ο Κ. Μητσοτάκης και συμπληρώνει: "Ωστόσο, η συντονισμένη επαναφορά του θέματος προκαλεί ερωτηματικά. Τόσο σε εμένα, όσο και στους πολίτες".Ο βουλευτής της ΝΔ, προσθέτει στη δήλωσή του πως "στην ιστοσελίδα μου www.kmitsοtakis.gr βρίσκονται αναρτημένα όλα τα παραστατικά εξόφλησης του συνολικού εξοπλισμού που προμηθεύτηκα από τη Siemens, σε απάντηση όσων επιμένου
Keywords
Τυχαία Θέματα