Η συγκυβερνηση συριζα-ανελ, θα αρχισεi να προσπαθει να εφαρμοσει το κυβερνητικο της εργο kai οσα μπορεσει απο τις προεκλογικες δεσμευσεις

Κλείνει τα εσωκομματικά και από Δευτέρα η κυβέρνηση ανεβάζει ταχύτητες, με την κατάθεση των πρώτων νομοθετημάτων στη Βουλή, ανάμεσά τους οι ρυθμίσεις για τις 100 δόσεις και το νομοσχέδιο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πολύ σύντομα θα ανοίξει και ο φάκελος για τα οικονομικά των κομμάτων.

Ο Αλέξης Τσίπρας περιέγραψε τις λεπτομέρειες
της συμφωνίας με τους δανειστές και στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, μία ημέρα μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στον απόηχο της οποίας γεννήθηκαν ερωτήματα για τις πραγματικές διαθέσεις ορισμένων βουλευτών απέναντι στο κείμενο-γέφυρα.

Το Μέγαρο Μαξίμου δεν δείχνει να ανησυχεί για την περίπτωση που τελικώς η ψηφοφορία κατατεθεί προς έγκριση στο Κοινοβούλιο. Στελέχη της πιστεύουν ότι σε ενδεχόμενη ψηφοφορία δεν θα υπάρξουν διαρροές (μία-δύο τις εκτιμούν) και τονίζουν ότι ακόμη και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, που διαφωνεί με τον πυρήνα της συμφωνίας, στο τέλος της παρέμβασής του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα είπε ότι «πρέπει να προχωρήσουμε και να εργαστούμε για τη χώρα».
Keywords
Τυχαία Θέματα