Η κυβερνηση ετοιμαζει συλληψεις στελεχων του συριζα -- ολες οι πληροφοριες -- το χρονικο των 2 ακρων

Η "θεωρια των 2 ακρων" σε απολυτο οργασμο...
Εντελως τυχαια, 2 εβδομαδες μετα τη συλληψη νεοναζι φασιστων της Χρυσης Αυγης,οι οποιοι φερεται να εμπλεκονται σε εγκληματικες δραστηριοτητες,η κυβερνηση,συνεχιζει το "δογμα σοκ των 2 ακρων",στελνοντας μηνυματα περι "τρομοκρατιας" ,συνεχεια
και απροκαλυπτα,στον ΣΥΡΙΖΑ...και στα κομματα της αριστερας.

Η αρχη εγινε με δηλωσεις του Σαμαρα απο την Αμερικη, πως στην Ελλαδα θα πρεπει να παψουν να υπαρχουν ακρα,ειτε αυτα ειναι στην Αριστερα,ειτε στη Δεξια.
Πιο συγκεκριμενα ανεφερε πως "εκτός από τη Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί και το άλλο άκρο, ή «ακραία αντιπολίτευση» (extreme opposition, όπως είπε) που μιλάει για έξοδο από τo NATO, το ευρώ και την ΕΕ, «κάτι που θα ήταν πολύ επιζήμιο για τη μεγάλη υπόθεση» ".

Επειτα υπηρξε προπαγανδιστικο πρωτοσελιδο στο Πρωτο Θεμα περι αναρχοφασιστων (6/10) και δηλωσεων του Τσιπρα σε ατυπο συμβουλιο του Συριζα,περι παρακολουθησεων τηλεφωνικων συνδιαλεξεων στελεχων του κομματος (Real 6/10).
Μεσα στην εβδομαδα υπηρξε παιχνιδι ανακοινωσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ περι παρακολουθησεων απο την ΕΥΠ στελεχων του ΣΥΡΙΖΑ.Μαλιστα υπηρξαν και ανυπογραφα αρθρα για το θεμα, στην ΑΥΓΗ.

Χθες Παρασκευη 11/10 ο Σαμαρας δηλωσε στη πολιτικη επιτροπη της ΝΔ
""Παραβιάσεις της νομιμότητας δεν έγιναν μόνο από την Χρυσή Αυγή αλλά και από άλλους", είπε και πρόσθεσε: "Εγκληματική βία δεν ασκήθηκε μόνο στο Πέραμα ασκήθηκε και στον εμπρησμό της Marfin. Ευθύνη όλων είναι λοιπόν να καταδικάζουν κάθε μορφή βίας και να αποδοκιμάζουν τις εκφράσεις βίας και όχι να πηγαίνουν μάρτυρες υπεράσπισης σε δίκες δολοφόνων. Ορμητήρια κουκουλοφόρων εντοπίζονται και εξουδετερώνονται κάποιοι ενοχλούνται ας ενοχλούνται, όσο το αίσθημα ασφάλειας εμπεδώνεται και οι νεοναζί θα απομονώνονται".
"Δεν υπάρχει καλή και κακή βία", είπε με νοημα ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι για τα γεγονότα στην Marfin και στις Σκουριές θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. "

Σημερα Σαββατο, ο Δενιας ειπε στα ΝΕΑ:
«Είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τον τόπο, για την κοινωνία, αλλά και για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ να απομονώσει τα ακραία στοιχεία που υπάρχουν στο εσωτερικό του».
Ο κ. Δένδιας αρνείται κατηγορηματικά ότι παρακολουθούνται τηλεφωνικές συνομιλίες πολιτικού κόμματος ή βουλευτών ή του αρχηγού της αξιμωατικής αντιπολίτευσης.
Ωστόσο, σε ερώτηση εάν εμπλέκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στις νόμιμες συνακροάσεις στην έρευνα για τις Σκουριές, ο κ. Δένδιας απαντά ότι δεν μπορεί να σχολιάσει για μια εν εξελίξει έρευνα.

Παραλληλα η RealNews που κυκλοφορει αυριο 13/10 εχει βασικο αρθρο
"Ποιοι και πώς έκαψαν τη Marfin" και αποκαλύπτει το δικαστικό βούλευμα για τη δολοφονική επίθεση στην Τράπεζα. Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "τα πρόσωπα που κατηγορούνται για τον εμπρησμό και τους τραγικούς θανάτους των τριών υπαλλήλων είναι "γνωστά" στις Αρχές από προηγούμενες προσαγωγές τους στην Ασφάλεια". Παράλληλα, η Realnews θέτει το ερώτημα αν "3,5 χρόνια μετά έχει οριστεί επιτέλους η δικάσιμος".

Το Πρωτο Θεμα (13/10) αναφερει πως η ΕΥΠ ψαχνει τηλεφωνηματα στελεχων του ΣΥΡΙΖΑ για εμπλοκη με ...κουκουλοφορους στις Σκουριες,εμπρηστες Marfin,πρακτορες της ΜΙΤ στα Δωδεκανησα...και το Ουρανιο Τοξο...

ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΑΧΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ,ΩΣΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ 3 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ MARFIN.

Σημερα το planet-greece αναφερει
http://planet-greece.blogspot.com/2013/10/blog-post_7904.html
"Σύμφωνα με δικό μας "ειδικό συνεργάτη" στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταλάβει τι έρχεται και η εντολή από την Κουμονδούρου είναι να δημιουργηθεί κλίμα με άρθρα σαν κι αυτό που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΥΓΗ, περί οργανωμένου σχεδίου δημιουργίας πολιτικής ανωμαλίας.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ μας , ήδη δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ένας άντρας και μία γυναίκα - έχει εξακριβωθεί πως εμπλέκονται σε τουλάχιστον δύο "τρομοκρατικές" επιθέσεις, έτσι θα βαφτιστούν και έρχεται η σειρά τους.

Με τα στοιχεία που έχουν προκύψει εναντίον τους, στο ΣΥΡΙΖΑ, που τα γνωρίζουν και δεν μπορούν να τα αμφισβητήσουν αφού ήταν ένθερμοι υποστηρικτές των μεθόδων που ακολουθήθηκαν στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, πιστεύουν πως η κυβέρνηση ψάχνει να βρει ευκαιρία για να ακολουθήσει τον ίδιο σχεδόν δρόμο που ακολούθησε με τη Χρυσή Αυγή και γι' αυτό "τρέχουν για να προλάβουν".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του planet-greece και στις δύο περιπτώσεις , αποκαλύφθηκε τυχαία η εμπλοκή των δύο βουλευτών, μέσα από νόμιμες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, έπειτα από εισαγγελικές εντολές για τη διαλεύκανση των δύο "τρομοκρατικών" επιθέσεων. "
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ... (ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ;;;)

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ "ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;" ΕΙΝΑΙ : ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΒΡΌΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ...ΟΣΟ ΠΙΟ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ....ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΘΩΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ.
--ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.--
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
ΠΡΕΖΑ TV
12-10-2013
Keywords
κυβερνηση, συλληψεις, συριζα, πληροφοριες, νεα κυβερνηση, κυβερνηση, πληροφοριες, το πρωτο θεμα, χρυση αυγη, πρωτο θεμα, το θεμα, ουρανιο τοξο, θεωρια, εβδομαδες, συλληψη, δογμα, σοκ, μηνυματα, συνεχεια, κομματα, εγινε, δηλωσεις, αμερικη, ελλαδα, συγκεκριμενα, extreme, nato, θεμα, real, εβδομαδα, παιχνιδι, ευπ, αρθρα, αυγη, σαμαρας, νεα δημοκρατια, marfin, νοημα, σαββατο, ειπε, αρθρο, τραπεζες, μιτ, δωδεκανησα, ουρανιο, τοξο, ουσιαστικα, blogspot, λογο, νιαου, φαινονται, ματια, πρεζα, Αντωνης Σαμαρας, εφημεριδα δημοκρατια, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, τσιπρας, real news, τελη κυκλοφοριας 2013, κοινωνια, κομματα, βουλευτες, το θεμα, αυγη, γυναικα, δημοκρατια, δωδεκανησα, ευπ, θεμα, πρωτο θεμα, blogspot, marfin, αρθρα, αρθρο, αμερικη, εβδομαδες, γεγονοτα, δηλωσεις, εγινε, ευκαιρια, ευρω, ειπε, υπαρχει, εκφρασεις, εβδομαδα, ερευνα, ερχεται, ευθυνη, εφημεριδα, ιδιο, κλιμα, λογο, ματια, μηνυματα, μιτ, μορφη, νιαου, νοημα, ουρανιο τοξο, ουρανιο, ουσιαστικα, σαββατο, συγκεκριμενα, συνεχεια, σειρα, συλληψη, σοκ, τοξο, φαινονται, χρυση, η εφημεριδα, nato, παιχνιδι, planet, τραπεζα
Τυχαία Θέματα