Η χρυση απιβαλει τον ρατσισμο απο κουνια...αφου τους εκλεξατε καλα να παθουμε....


ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...
Θέση και στα... νηπιαγωγεία επιχειρεί να πιάσει η «Χρυσή Αυγή», τρομοκρατώντας τις νηπιαγωγούς οι οποίες δεν παιδαγωγούν τους μικρούς μαθητές τους όπως επιθυμούν τα στελέχη της!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση νηπιαγωγού στη Λευκάδα, η οποία, ύστερα και από παρέμβαση της οργάνωσης, μετακινήθηκε
από νηπιαγωγείο του Νυδριού σε άλλο μέσα στην πόλη της Λευκάδας επειδή «κόλλησε» σε ειδική θέση μέσα στην αίθουσα ζωγραφιές των μαθητών με ελληνικές σημαίες αλλά και αλβανικές, αφού 8 από τα 20 νήπια ήταν αλβανικής καταγωγής.
Η υπόθεση ξεκίνησε όταν κάποιος γονέας έστειλε στη «Χρυσή Αυγή» επιστολή λέγοντας ότι τις παραμονές της 28ης Οκτωβρίου η δασκάλα επέτρεψε στους μαθητές της κατά τη διάρκεια της γιορτής της σημαίας να ζωγραφίσουν και αλβανικές σημαίες και ότι τους επιτρέπει να λένε «καλημέρα» και προσευχή και στα ελληνικά και στα αλβανικά. Αποτέλεσμα ήταν η νηπιαγωγός να χάσει προσωρινά τη θέση της στο συγκεκριμένο σχολείο και να μεταφερθεί σε άλλο διότι κρίθηκε ότι «κινήθηκε εκτός παιδαγωγικού πλαισίου».
Keywords
Τυχαία Θέματα