Γιωργος χριστοφοριδης σε θεοδωρακη: οι νεκροι δεν απαντουν

Κατά τη δευτερολογία του χθες, στη Βουλή, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε πως δεν θυμόταν το όνομά μου: Χριστοφοράκος; Χριστοφορίδης;

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ (*)

Τον περασμένο Μάρτιο, στην πρώτη συζήτηση για τη διαφθορά, όταν με πρωτο-συκοφάντησε από το ίδιο βήμα, το θυμόταν μια χαρά! Τότε, με είχε παρουσιάσει ως το μεγάλο πρόβλημα διαπλοκής στη χώρα! Ποιος Ψυχάρης; Ο Χριστοφορίδης! Αυτά φώναζε μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και γελούσε το πανελλήνιο…
Μαζί, έλεγε χυδαία ψεύδη και για Το ΧΩΝΙ,
με εμφανή στόχο να κλείσει την εφημερίδα της οποίας ήμουν εκδότης πριν αναλάβω καθήκοντα στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης.

Η εφημερίδα τού έχει καταθέσει αγωγή από τότε. Εγώ σκέφτηκα ότι, στην πολιτική, τέτοια χυδαία χτυπήματα είναι αναμενόμενα από «λαγωνικά» τύπου Θεοδωράκη. Και είπα να μην ασχοληθώ.

Χτες, επανήλθε. Στην πρωτολογία του με αποκάλεσε «απόβρασμα». Αρχικά, γέλασα με την ψυχή μου. Με αποκαλεί «απόβρασμα» ο άνθρωπος που συνέστηναν δημόσια οι Γερμανοί ως ιδανικό κυβερνητικό εταίρο στην Ελλάδα! Όμως, το εξοργιστικό ύφος του με έκανε και του απάντησα στοFacebook: «Απόβρασμα είσαι και φαίνεσαι, Σταύρο Θεοδωράκη. Για ακόμη μία φορά, ως κοινός συκοφάντης που είσαι, βγήκες και είπες εν γνώσει σου ψέματα για μένα στη Βουλή. Ευτυχώς, η τιμωρία σου είναι κοντά».
Keywords
Τυχαία Θέματα