Γιωργος χριστοφοριδης: «ειδα με τα ματια μου τον κεφαλογιαννη να τραμπουκιζει τον εργαζομενο»

«Τον είδα με τα μάτια μου. Είδα τον Μανώλη Κεφαλογιάννη να τραμπουκίζει έναν εργαζόμενο της δημόσιας ράδιοτηλεόρασης. Είδα όλο τον κουτσαβακισμό και την γαλάζια σαπίλα των τελευταίων 40 χρόνων. Τη νοοτροπία του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» από αυτούς ακριβώς που κατέστρεψαν την πατρίδα μας και νομίζουν ότι είναι και κάποιοι. Ότι τους ανήκουμε, ότι τους ανήκει το Δημόσιο ολόκληρο, ότι τους χρωστάμε κι από πάνω.

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, ώρα 10 το βράδυ στο studio 4 της ΕΡΤ. Είμαι
καλεσμένος, ως υποψήφιος βουλευτής της Α’ Πειραιά με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, στην πολιτική εκπομπή για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, με παρουσιαστή τον Πάνο Χαρίτο.
Στον αέρα, ο γαλάζιος Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε μια πρωτοφανή επίδειξη κουτσαβακισμού, έφτασε -μεταξύ άλλων- να μας πει: «Έχω τελειώσει το London School of Economics, δεν ξέρω τι σκατά έχετε κάνει εσείς», προκαλώντας την αποχώρηση του Πάνου Σκουρλέτη.
Αλλά αυτό δεν ήταν το χυδαιότερο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας. Εκτός αέρα ήταν που ο Κεφαλογιάννης ξεπέρασε τον εαυτό του. Στο διάλειμμα που ζήτησε ο Πάνος Χάριτος για να ηρεμήσουν τα πνεύματα…
Keywords
Τυχαία Θέματα