Γαμω τον θεο σας στο υπ.υγειας:ο αδωνις γεωργιαδης κανει περικοπες ακομη και στις θεραπειες για τον καρκινο

Τις τεράστιες επιπτώσεις των πολιτικών λιτότητας στην Υγεία και ειδικά στην αντιμετώπιση του καρκίνου του δέρματος παρουσίασαν τη Δευτέρα γιατροί και ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω».
Όπως ανέφερε ο παθολόγος-ογκολόγος, διευθυντής Α' της Ογκολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Metropolitan και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος, Δημήτρης Μπαφαλούκος, επειδή οι θεραπείες αυτών των μορφών καρκίνου παραμένουν ακριβές εδώ και 2,5 χρόνια δεν έχει εκδοθεί δελτίο τιμών και η επίσημη κυκλοφορία τους στην Ελλάδα παρουσιάζει τεράστια καθυστέρηση.
Ως αποτέλεσμα, τα ασφαλιστικά ταμεία δεν καλύπτουν τα φάρμακα και οι γιατροί μπορούν να τα προμηθεύονται ονομαστικά για συγκεκριμένους ασθενείς. “Το κακοήθες μελάνωμα είναι η πιο επιθετική μορφή καρκίνου και ευθύνεται για το 80% των θανάτων από καρκίνο του δέρματος” σημείωσε ο δερματολόγος-αφροδισιολόγος, επιστημονικός συνεργάτης του νοσοκομείου “Ανδρέας Συγγρός” Θεοδόσης Αλέστας τονίζοντας πως εάν διαγνωστεί εγκαίρως πιθανόν να είναι ιάσιμο.
Keywords
Τυχαία Θέματα