Γ. σταθακης:ηλεκτρονικο αναλογικο συστημα διοδιων-ουτε λογος για καταργηση τους σε δρομους καρμανιολες

---ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ---
ΑΠΟ ΤΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΔΙΟΔΙΑ, ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΧΩΡΙΣ ΣΉΜΑΝΣΗ,ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ...ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ
ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ...ΣΥΜΠΛΕΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
Αναθεώρηση της πολιτικής των διοδίων για το σύνολο των δρόμων με σκοπό την καθιέρωση ηλεκτρονικού αναλογικού συστήματος καθώς και μελέτη των συμβάσεων παραχώρησης της Ολυμπίας Οδού, του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, του Ε65 και της Ιόνιας Οδού, με πρόθεση να τις αναθεωρήσει ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Τουρισμού & Ναυτιλίας, Γιώργος Σταθάκης.
Κατά την ενημέρωση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής σχετικά με τα έργα λειτουργίας και συντήρησης του Δυτικού Τομέα και των κάθετων αξόνων της Εγνατίας οδού, ο κ. Σταθάκης ανακοίνωσε ακόμη ότι θα αναθεωρηθεί και η πολιτική των διοδίων για το σύνολο των δρόμων προς την κατεύθυνση καθιέρωσης ενός ηλεκτρονικού αναλογικού συστήματος διοδίων ως δικαιότερο σύστημα και με ιδιαίτερη μέριμνα στην καθιέρωση «κοινωνικών διοδίων» (εφαρμογής του μέτρου δηλαδή με κοινωνικά κριτήρια).
Keywords
Τυχαία Θέματα