Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «ΔΕΝ ΑΠΕΜΠΟΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ»…ΜΑ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ!!!

Υπεραμύνθηκε της κυβερνητικής πολιτικής ο πρωθυπουργός μιλώντας από το βήμα της Βουλής λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλες οι προσπάθειες στοχεύουν στο να μη χρειαστεί ξανά η χώρα «τρόικες». «Αλλάζουμε τα πράγματα όχι για να ικανοποιήσουμε τις Βρυξέλλες αλλά για να απελευθερωθεί η Ελλάδα να τελειώνουμε» είπε και διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει θέμα απεμπόλησης των βασικών στοιχείων της εθνικής
μας κυριαρχίας".

"Έδωσα τη μάχη και θα τη ξαναδώσω όποτε χρειαστεί" δήλωσε απατώντας σε σχόλιο του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη ότι στις 25 Μαρτίου θα κληθεί να πει το μεγάλο "όχι" ή το μεγάλο "ναι" στην εκχώρηση των εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας, όπως ζητά η κυρία Μέρκελ.

«Παράνομα η Γερμανία έρχεται και μας επιβάλει τους όρους της για να πάρει την εθνική κυριαρχία. Αυτό που συμβαίνει είναι εξωπραγματικό», υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης σε επίκαιρη ερώτηση σχετικά με το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα