Εστειλαν επιστολη στη μουσουλμανικη ενωση ελλαδας και απειλουν με σφαγη


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
1)ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ "ΗΡΩΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΠΟ "ΞΕΝΟ"..ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Η ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.
---2) ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΔΙΟΤΙ
...ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠOΥΣ ΤΟΥΣ...ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΥΓΚΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ "ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ" ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.
Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ...EINAI,EITEΑΠΟ ΤΗΝ "ΒΑΘΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ...ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΜΙΑΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.
Αναστάτωση έχει προκαλέσει η απειλητική επιστολή που εστάλη από αγνώστους προς τη Μουσουλμανική Ενωση Ελλάδας και θέτει χρονοδιάγραμμα απομάκρυνσής τους από τη χώρα, καθώς στη συνέχεια θα ακολουθήσουν «σφαγές».
Όπως ανακοίνωσε το δ.σ. της Μουσουλμανικής Ενωσης, η συγκεκριμένη επιστολή, που γράφει το απειλητικό μήνυμα σε τρεις γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά και αραβικά, έφτασε στα γραφεία της Ενωσης με το ταχυδρομείο.
Keywords
Τυχαία Θέματα