Έρχονται νεες αποκαλυψεις για τους εκβιασμους μεσω μμε

Μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις της προηγούμενης εβδομάδας για το κύκλωμα των εκβιαστών και την σύλληψη των τριών βασικών πρωταγωνιστών του, ο «μίτος της Αριάδνης» άρχισε να ξετυλίγεται οδηγώντας τις έρευνες που έχει ξεκινήσει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών και σε νέο κύκλωμα, που δρούσε παράλληλα με το πρώτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το Έθνος της Κυριακής, «τρία άτομα τα οποία διατηρούν επαγγελματικές σχέσεις με μεγάλες ΔΕΚΟ έχουν ατύπως προσέλθει στην Ασφάλεια, προκειμένου να δώσουν συγκεκριμένες πληροφορίες για ακόμη μία σπείρα εκβιαστών που δρούσε παράλληλα σε βάρος του Δημοσίου» επιβεβαιώνοντας την έρευνα την οποία διεξάγει, εδώ και καιρό, το αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ.

Η σύλληψη του Π.Μαυρίκου, εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» και των δυο δημοσιογράφων Π.Μουσσά και Χ. Φράγκου ήταν αυτό που οδήγησε αρκετά ακόμα θύματα εκβιασμού να καταφύγουν στις αρχές και να δηλώσουν την δική τους εμπειρία για το θέμα, αλλά και τα ονόματα εκείνων των δημοσιογράφων που σε δεν δίστασαν να απειλήσουν τους ίδιους και τις οικογένειές τους προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα