ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΟΥ WIKILEAKS ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΛΑΒΡΟΦ ΓΙΑ ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

Ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν αμφισβητώντας τη νομιμότητα της σύλληψης του ιδρυτή του ιστότοπου Wikileaks , Τζούλιαν Ασάνζ στη Βρετανία, αναρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου: "Αυτή είναι η δημοκρατία;" "Εάν μιλάμε για δημοκρατία, θα πρέπει να είναι πλήρης και παντού.
Γιατί κλείσανε τον Ασάνζ στη φυλακή; Αυτή είναι η δημοκρατία;" δήλωσε συγκεκριμένα ο ρώσος πρωθυπουργός που χαρακτήρισε υποκριτική την κριτική των ΗΠΑ για τη δημοκρατία στη Ρωσία.
"Πρέπει
πρώτα να κοιτάξουν τα του οίκου τους.
Ρίχνω την μπάλα στους φίλους μας Αμερικάνους", πρόσθεσε ο κ. Πούτιν.
Και στην ερώτηση, πώς σχολιάζει την άποψη της αμερικανικής διπλωματίας ότι η Ρωσία κυβερνάται από μια διεφθαρμένη γραφειοκρατία, ο κ. Πούτιν αναρωτήθηκε, αν οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ είναι μια "καθαρή και τίμια πηγή πληροφοριών" ... ---Από την πλευρά του και ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ εξέφρασε σήμερα αμφιβολίες για την ειλικρίνεια του ΝΑΤΟ μπροστά στις αποκαλύψεις του ιστότοπου Wikileaks
Keywords
Τυχαία Θέματα