Εκατονταδες εκατομμυρια ευρω δημοσιου χρηματος, χαθηκαν στα «κοκκινα» δανεια του ττ

Δυσωδία αναδίδεται από τα σκάνδαλα. Σήμερα απολογείται στον ανακριτή ο πρώτος κατηγορούμενος (Μ. Βαρότσης) για το σκάνδαλο στο Τ.Τ. και αύριο ακολουθεί ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ΜΜΕ Δ. Κοντομηνάς.

Στο μεταξύ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία που δείχνουν τις δαιδαλώδεις διαδρομές τεράστιων χρηματικών ποσών, που έβγαιναν από το Τ.Τ. ως επιχειρηματικά δάνεια και κατέληγαν είτε σε offshore
εταιρείες, είτε σε προσωπικούς λογαριασμούς, είτε για αγορά σπιτιών από συγγενικά πρόσωπα των επιχειρηματιών. (efsyn.gr)

300 εκατ. ευρώ "κόκκινα δάνεια" σε ένα μόλις χρόνο - Εταιρία του Κοντομηνά με εμπορική αξία 2,8 εκατ. ευρώ, κόστισε συνολικά σαν δραστηριότητα στο Τ.Τ. 139 εκατ. ευρώ

Συνταρακτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα και καταγράφουν το μεγάλο φαγοπότι, από το 2008 μέχρι τις εκλογές του 2009 στο ΤΤ. Μάλιστα, σύμφωνα με την Καθημερινή, σε διάστημα μόλις ενός χρόνου (φθινόπωρο 2008 - φθινόπωρο 2009), η υπό τον Φιλιππίδη διοίκηση του του ΤΤ «μοίρασε» κόκκινα δάνεια αξίας 300 εκατ. ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα