Εύσημα Αλ. Τσίπρα στην κυπριακή κυβέρνηση

Την «αταλάντευτη στήριξή του» στις προσπάθειες του προέδρου Χριστόφια για δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στον γ.γ. του ΑΚΕΛ ’ντρο Κυπριανού, στο πλαίσιο συνάντησής τους στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Σε
δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε τη διακυβέρνηση Χριστόφια «παράδειγμα για το πώς μπορεί μια κυβέρνηση μέσα στην κρίση να μην περνάει τα βάρη στους εργαζόμενους αλλά να προσπαθεί για μια δίκαιη αναδιανομή του πλούτου», προσπαθώντας, όπως είπε, για μια δίκαιη μοιρασιά των βαρών, χωρίς την κοινωνία ισοπεδωμένη.

«Η κυβέρνηση Χριστόφια έχει δώσει τέτοια δείγματα γραφής. Σε αντίθεση με την κυβέρνηση Παπανδρέου, έχει δώσει και δείγματα ισχυρής διαπραγμάτευσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο διότι αρνήθηκε τους αρχικούς όρους, σκληρούς όρους της κ. Μέρκελ και του κ. Σαρκοζί για το λεγόμενο σύμφωνο του ευρώ, που ούτε στιγμή δε διανοήθηκε να κάνει ο Έλληνας πρωθυπουργός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξέφρασε ακόμη τη βεβαιότητα ότι οι στενές, όπως τις χαρακτήρισε, σχέσεις αλληλεγγύης και κοινών αγώνων του ΣΥΡΙΖΑ με το ΑΚΕΛ και τον κ. Κυπριανού θα συνεχιστούν και στο μέλλον.


Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα