ΕΔΙΝΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΣΤΗΝ PROTON BANK


Τίναζαν την μπάνκα στον αέρα με το που αποχωρούσε το κλιμάκιο των ελεγκτών της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ), το οποίο είχε ήδη καταγράψει ένα απίστευτο πλιάτσικο στην Proton Bank!
Αυτό προκύπτει -μεταξύ άλλων- από το Εμπιστευτικό Πόρισμα Ελέγχου της Proton Bank, στο οποίο εδράζεται ο ποινικός έλεγχος του επιχειρηματία Λ. Λαυρεντιάδη, εκτελεστικών μελών του Δ.Σ. της τράπεζας και μελών του Συμβουλίου
Πιστοδοτήσεων, ενός πυρήνα συνεργατών του, γύρω από τους οποίους πλέχτηκε η πολυπλόκαμη δράση στους τομείς των φαρμάκων, των λιπασμάτων, των καλλυντικών, των media κ.ά., αλλά και απόλυτων αχυρανθρώπων, που χρησιμοποιήθηκαν ως προκάλυμμα. Η Proton, από τον Δεκέμβριο του 2009, που πέρασε στον έλεγχο του Λ. Λαυρεντιάδη, μέχρι και τον Ιούνιο του 2011, παρά τους ελέγχους της ΤτΕ, αποτέλεσε το «κλεπτοδοχείο» για όλες τις δουλειές του μεγαλοεπιχειρηματία, από την έμμεση εμπλοκή του στο γήπεδο Καραϊσκάκη και τη μιντιακή εισβολή διά Κυριακίδη, μέχρι το ντελίριο των αποσχίσεων εταιρειών (spin off) από την Alapis και το τσουνάμι των εξωχώριων που αγοράζουν για λογαριασμό του μετοχές με δάνεια από την Proton, τα οποία θεωρούνται πλέον εξαερωμένα.
Διαβάστε περισσότερα »


Keywords
Τυχαία Θέματα