Δολοφονια-καστορια : "ήθελε να με χωρισει για να γυρνα ελευθερη. δεν το αντεξα" – η απολογια του δραστη


Εξακολουθούν να σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 35χρονο δολοφόνο και πρώην σύντροφο της 21χρονης φοιτήτριας.
Το άγριο έγκλημα και η αποτρόπαια δολοφονία δεν πρόκειται να ξεχαστούν από την τοπική κοινωνία της Καστοριάς, ενώ οι αστυνομικές αρχές φοβούνται για ενδεχόμενο ξέσπασμα της συσσωρευμένης οργής συγγενών και φίλων της άτυχης φοιτήτριας.
"Δεν ήθελα να μιλάει με κανέναν"
Με απόλυτη ψυχραιμία και με το βλέμμα
του καρφωμένο στο κενό ο δολοφόνος της 21χρονης φοιτήτριας στην Καστοριά προσπάθησε να εξηγήσει στις αστυνομικές αρχές πώς η ζήλια όπλισε το χέρι του και τον οδήγησε στο άγριο έγκλημα.
Στους αστυνομικούς μάλιστα δήλωσε πως όταν κατάλαβε ότι την είχε σκοτώσει, ήθελε να αυτοκτονήσει, αλλά δεν πρόλαβε."Την Ανδριάνα τη λάτρευα. Αν και ήμασταν μαζί περίπου έναν χρόνο, πίστευα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Την αγαπούσα, δεν άντεχα ούτε λεπτό μακριά της. Έκανα τα αδύνατα δυνατά να είμαι συνέχεια μαζί της. Ήταν πολύ όμορφη και ιδιαίτερα κοινωνική. Μιλούσε με όλον τον κόσμο. Την πλησίαζαν συνέχεια άντρες και αυτό δεν το άντεχα. Συνέχεια καβγαδίζαμε γι' αυτό. Δεν ήθελα να μιλάει με κανέναν. Όμως δεν με άκουγε".
Keywords
Τυχαία Θέματα