Δωδεκαχρονος δολοφονει εν ψυχρω τον νεοναζι πατερα του


Η Αμερική σήμερα δεν παρακολουθεί με αγωνία μόνο τον τυφώνα Σάντι, αλλά και την έναρξη της δίκης του δωδεκάχρονου αγοριού που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον νεοναζί πατέρα του πριν από δυο χρόνια, ενώ αυτός κοιμόταν στο σαλόνι του στην Καλιφόρνια.
Λίγο πριν την αυγή, την 1η Μαϊου του 2011 ο δεκάχρονος τότε Joseph Ηall ανασηκώθηκε στις μύτες των ποδιών του και τέντωσε το χέρι του για να φτάσει στο τελευταίο ράφι της ντουλάπας. Εκεί ο πατέρας του Jeff κρατούσε ένα ρεβόλβερ, πάντα οπλισμένο.
Κατέβηκε τη σκάλα του σπιτιού, αφόπλισε, έσκυψε πάνω από τον πατέρα του που κοιμόταν στον καναπέ και πυροβόλησε μέσα στο αυτί του. Εξαπαφής. Ο Joseph είχε μεγαλώσει παρακολουθώντας τις συγκεντρώσεις νεοναζί της περιοχής μέσα στο σπίτι του, αφού ο πατέρας του ήταν ο αρχηγός της τοπικής οργάνωσης Νεοναζί. Ο Jeff άνεργος υδραυλικός προοριζόταν για ακόμη υψηλότερες θέσεις στα κλιμάκια των αμερικανών νεοναζί και συχνά ξυλοκοπούσε τον γιο του και τη γυναίκα του- αν και η αγαπημένη συνήθεια του ήταν να κλωτσάει τον Joseph στον πισινό.
Keywords
Τυχαία Θέματα