«ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ * ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ -ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΕ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΕΙΣ- ALVAREZ & MARSAL ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ


Υπό την πίεση του Βερολίνου και τις ευλογίες των Γερμανών βιομηχάνων, εγκαθίσταται στην Αθήνα ευρωπαϊκό «διευθυντήριο» που θα παρακολουθεί, θα συντονίζει και θα έχει τη μέριμνα εφαρμογής του κυβερνητικού έργου εντός του πλαισίου του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου, κατά έγκυρες πληροφορίες της «Ε», φέρεται να έχει επιλέξει ευρωπαϊκό οίκο συμβούλων -γερμανικής προέλευσης- που προφανώς τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης
και επιδοκιμασίας του γερμανικού κατεστημένου. Η πρόσληψη Ευρωπαίου συμβούλου εκπληρώνει ένα εκ των βασικών αιτημάτων της τρόικας για την επιστροφή του κλιμακίου της στην Αθήνα.
Ας σημειωθεί ότι προκαταβολικός όρος της επίσκεψης Παπανδρέου στο Βερολίνο ήταν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ότι θα πρέπει να είχε επιλέξει ευρωπαϊκό οίκο συμβούλων, γιατί «αυτός θα ήταν ο μόνος τρόπος για να ενισχύσει τη χαμένη αξιοπιστία στους συνομιλητές του».
Η πρόσληψη διεθνούς συμβούλου έχει σκοπό:
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα