Δεν μπαινει λουκετο τελικα στο mega (;) - βρεθηκαν τα λεφτα για να συνεχισει το καναλι σκανδαλο #mega_telos

-ΤΟ MEGA ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΑΙ ΠΟΤΕ ΕΞΑΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΟΥΣ.
-ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ , ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.
-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΤΟ MEGA ΕΔΙΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ
ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ GOLDEN ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ... ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΛΑΜΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ... ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ" ....ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Ή ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ...ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.

update 2

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, 5 εκ. ευρώ θα βάλει ο Μπόμπολας, 5 εκ. ο Ψυχάρης (που έχει τρεις μήνες απλήρωτους τους δικούς του εργαζόμενους στο ΔΟΛ) και 7,5 εκ. ο Φιλιππόπουλος. Ο Βαρδινογιάννης δήλωσε πως θα απαντήσει στη διάρκεια της ημέρας αν θα συμμετάσχει κι αυτός, μέχρι απόψε το βράδυ. Το έχουν πει κι άλλες φορές βέβαια πως θα βάλουν και δεν το έκαναν. Θα στείλουν και επιστολή στις τράπεζες. Μένει να δούμε τι θα απαντήσουν οι τελευταίες. Θα κάνουν αποδεκτό το σχέδιο που θα τους αποσταλεί (αν τους αποσταλεί); Αν όχι, την Παρασκευή θα πέσουν οι τίτλοι τέλους στο Μεγάλο κανάλι.
Keywords
Αναζητήσεις
μπαινει λουκετο μεγκα
Τυχαία Θέματα