Χρυση αυγη υμνει εφοπλιστες: “μα για την πατριδα μας ρε γαμωτο!”

Αναπαράγουμε παρακάτω κείμενο που δημοσιεύτηκε στο φύλλο 109 της χρυσαυγίτικης εφημερίδας Εμπρός για τους “κακόμοιρους” Έλληνες εφοπλιστές που βρίσκονται “Στο στόχαστρο των Γερμανών”. ‘Εχουμε ήδη γράψει για την κυκλοφοριακή κατάρρευση του “Εμπρός” και την εναγώνια αναζήτηση χρηματοδοτών της ναζιστικής συμμορίας. Θυμίζουμε και τις συναντήσεις του Λαγού με “τρεις περιπτώσεις” εφοπλιστικών συμφερόντων, για προσφορά φτηνού εργατικού δυναμικού από το κίτρινο φιλοεργοδοτικό σωματείο της Χρυσής Αυγής.

Με
όλα αυτά δεν είναι τυχαία η ύπαρξη φράσεων σαν κι αυτή στο παρακάτω άρθρο: “Η απάντηση γιατί οι Έλληνες εφοπλιστές επιμένουν να έχουν γραφεία στον Πειραιά και σε άλλες περιοχές της Αττικής, ακόμη και την έδρα τους, σε πολλές περιπτώσεις, βρίσκεται στα λόγια ενός πολυταξιδεμένου καπετάνιου με τα πλοία του Ωνάση, στην χρυσή εποχή της Ελληνικής ναυτιλίας: «Μα για την Πατρίδα μας, ρε γαμώτο».”

Μα, όλη η δράση της Χρυσής Αυγής, “για την Πατρίδα” δεν γίνεται;

(Κείμενο: Εμπρός, 22/08/2015)

Πλώρη για άλλες ναυτικές πολιτείες, βάζουν οι Έλληνες πλοιοκτήτες, που καταγγέλλουν την ενδοτικότητα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έναντι των διεθνών τοκογλύφων και δη των Γερμανών, που απαιτούν την αλλαγή του φορολογικού πλαισίου που ισχύει για τον κλάδο τους και κατοχυρώνεται από το άρθρο 107 του Συντάγματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα