Χρυσαυγιτης -«με μαχαιρωσαν τρεις φορες επειδη ηθελα να αποχωρησω απο την οργανωση»

Η φύση της ως εγκληματικής οργάνωσης, με μαφιόζικες μεθόδους και «ομερτά» στα μέλη της, αποκαλύπτεται από μια νέα υπόθεση που συμπεριλαμβάνεται στο πόρισμα των ειδικών ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Η φύση της ως εγκληματικής οργάνωσης, με μαφιόζικες μεθόδους και «ομερτά» στα μέλη της, αποκαλύπτεται από μια νέα υπόθεση που συμπεριλαμβάνεται
στο πόρισμα των ειδικών ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Σοκάρουν όσα καταθέτει ενόρκως στις Αρχές μάρτυρας που υπήρξε στο παρελθόν μέλος της Χρυσής Αυγής, αλλά αποχώρησε οικειοθελώς. Ο Γ.Μ. δέχτηκε τρεις φορές δολοφονική επίθεση από τους πρώην «συναγωνιστές» του, επειδή τόλμησε να τους... εγκαταλείψει.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, την οποία αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής», στις 5 Ιουλίου του 2013, μία αντιφασιστική οργάνωση στην Καλλιθέα (antifa Kalithea) διοργάνωνε συναυλία. Πενήντα αντιφασίστες είχαν βρεθεί στον χώρο και διασκέδαζαν, όταν δέχθηκαν επίθεση από ομάδα τριάντα ατόμων. Φορούσαν τις μαύρες μπλούζες της Χρυσής Αυγής και κρατούσαν ρόπαλα στα χέρια και ελληνικές σημαίες. Τους πέταξαν βόμβες μολότοφ και επικράτησε πανδαιμόνιο. Το θύμα, ο Γ.Μ., προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο που έπεφταν οι μολότοφ, αλλά για κακή του τύχη δεν τα κατάφερε.
Keywords
Τυχαία Θέματα