ΑΡΑΒΙΚΟ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ…Η ΑBU DHABI ΜAR ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ…ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Εχοντας, από την περασµένη Τετάρτη, τα κλειδιά των Ναυπηγείων Σκαραµαγκά στα χέρια της, η Αbu Dhabi Μar θα επιχειρήσει να γίνει το µεγάλο αφεντικό της ελληνικής ναυπηγοεπισκευαστικής βιοµηχανίας.

Ο ιθύνων νους της Αbu Dhabi Μar, o λιβανέζικης καταγωγής Ιskandar Safa, έχει καταστήσει σαφές προς την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης ότι η «προίκα» των δύο νέων υποβρυχίων για τα Ναυπηγεία Σκαραµαγκά δεν φτάνει για να διατηρηθούν και οι 1.300 θέσεις εργασίας που υπάρχουν σήµερα.

Η
νέα αυτή παραγγελία του Πολεµικού Ναυτικού της χώρας προς τα Ναυπηγεία Σκαραµαγκά δικαιολογεί σύµφωνα µε τις εκτιµήσεις των νέων ιδιοκτητών των Ναυπηγείων Σκαραµαγκά µόνον 300 θέσεις εργασίας, γεγονός που σηµαίνει ότι για να επιβιώσει ο Σκαραµαγκάς – και µαζί του οι 1.300 θέσεις εργασίας – πρέπει να «προικοδοτηθεί» και µε νέες γερές παραγγελίες.

Πολύ δε περισσότερο όταν µε πρόσφατη απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τα Ναυπηγεία Σκαραµαγκά δεν µπορούν να αναλαµβάνουν παραγγελίες για
Keywords
Τυχαία Θέματα